*EL MONESTIR DE SANT PAU DEL CAMP
 

spero que la teva estada en aquest petit espai dedicat al Monestir de Sant Pau del Camp hagi estat interessant. Si vols més informació sobre els aspectes que hem tractat en aquesta web, t'ofereixo les següents possibilitats.

 
   
UNA MICA MÉS SOBRE SANT PAU DEL CAMP
   


Si t'has quedat amb ganes d'ampliar els teus coneixements sobre l'antic monestir de Sant Pau del Camp llavors són de lectura obligada:

  • El monestir romànic de Sant Pau del Camp. Autor Jordi Vigué. Editorial Artestudi edicions. Any 1974.
  • La iglesia de San Pablo del Campo de Barcelona. Autor Aurelio Capmany. Editorial Biblioteca de turismo de la Sociedad de Atracción de Forasteros de Barcelona. Any 1931.
  • Catalunya Romànica (Vol 27), capitol dedicat a Sant Pau del Camp. Autors Antoni Pladevall i Joan Albert Adell i Gisbert. Enciclopèdia Catalana 1884-1988, Vol XX, Barcelona, 1992, pp 213-229.
  • Bibliografia sobre Sant Pau del Camp de Barcelona. Aproximació a la seva fundació. Lombard, Estudis d'Art Medieval, V (Barcelona, 1989-1991) /1992/, pp. 89-111.
  • Pergamins del monestir benedictí de Sant Pau del Camp de Barcelona, de l'Arxiu de la Corona d'Aragó (segles XII-XIV). Autor Josefina Mutgé Vives. Barcelona, CSIC, Institució Milà i Fontanals, 2002.
  • El monestir benedictí de Sant Pau del Camp de Barcelona a través de la documentació de cancelleria reial de l'Arxiu de la Corona d'Aragó (1287-1510). Autor Josefina Mutgé Vives. Barcelona, Fundació Noguera (Textos i Documents, 42), 2008.

També pots visitar les següents webs:


 
VOLS SABER MÉS SOBRE EL RAVAL?
   


Doncs en aquestes webs podràs trobar molta informació:

 
LA VIDA MONÀSTICA A L'EDAD MITJANA
   


Si t'interessa la vida monàstica et convido a visitar les següents webs:

 
ALTRES EDIFICIS ROMÀNICS DE BARCELONA
   

Pots visitar les següents webs per a conèixer altres edificis romànics de Barcelona:

 
IMATGES
   

Lletres decoratives d'ARS PRISCUS:

 
CONTACTE
     
Història -- Arquitectura -- Benedictisme -- Urbanisme -- Curiositats -- Informació -- Crèdits -- Castellano -- MapaWeb -- Contacte