NOTÍCIES
pendent d'actualització


ANY 2000

-El dia 28 de desembre de 2000 participa al Festival del Mil.leni a l'Auditori de Barcelona.
Canta temes de Mikis Theodorakis juntament amb Maria Farantouri.
-Participa en la gravació del CD-llibre 'La lluna de'n Joan'. L'àlbum combina il.lustracions de Carme Solé Vendrell amb contes de José Agustín Goytisolo, Salvador Espriu, Pere Calders i Mercè Rodoreda, entre d'altres, recitats per veus com les de Gerard Quintana, Marisa Paredes, Anna Lizaran, Juan Echanove, Josep Guardiola i la mateixa Maria del Mar.
-Nacho Duato inclou la coreografia 'Arenal' (amb música de la Maria del Mar)
al programa del 10è aniversari de la Compañía Nacional de Danza.
-El dia 11 de setembre participa al 2n concert homenatge a Jackson Browne, que té lloc al festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat, juntament amb Kiko Veneno, Loquillo, Dani Nel.lo, Sílvia Comes i Lídia Pujol, Jabier Muguruza,...
-Els dies 28 i 29 de juny del 2000, Maria del Mar presenta el nou espectacle DOMINO, a la Plaça del Rei de Barcelona dins del Festival Grec 2000.
-El dia 2 de juny del 2000 actua al Palau de Congressos de Barcelona amb motiu de la V Reunió Pública de la FEFOC, 'La mujer y el cáncer de mama'. La Maria del Mar -acompanyada de Feliu Gasull, Javier Mas, Dimitri Psonis i Jordi Gaspar- canta 'La dansa de la primavera', 'Nosaltres les dones', 'Com un mirall', 'Per Hipòcrates' i 'Des de mallorca a l'Alguer'.
-El dissabte 27 de maig del 2000 Maria del Mar Bonet actua al Parc de la Ciutadella, a Barcelona, on també hi actuarà Lluís Llach, entre d'altres, al Festival per la Cultura de la Pau.
És un festival que es planteja com una forma de protesta no violenta a favor del desarmament i en contra del militarisme, coincidint amb la desfilada militar de l'exèrcit espanyol que hi haurà el mateix dia pels carrers de Barcelona.
-El dia 26 d'abril del 2000 Maria del Mar Bonet actua a la sala La Paloma (Barcelona) en un concert per Moçambic, on també actuaran Monica Green, Steve de Swardt Blues Band, Dani Nel.lo,...
-El dia 6 d'abril del 2000, Maria del Mar Bonet guanya a Madrid el Premio de la Música en la categoria de Millor Cançó en Català per la cançó COM UN MIRALL , composta per Javier Mas.
-El dia 8 de març del 2000 actua al Teatro Jovellanos de Gijón.
-El dia 6 de febrer del 2000 se celebra el 150è aniversari de la TENORA. Aquest instrument està representat a mode d'homenatge per diversos grups en un concert que se celebra a l'Auditori de Barcelona. Hi ha, entre d'altres, La Cobla Principal de la Bisbal, L'Elèctrica Dharma, Manel Camp i Maria del Mar Bonet.
-El dia 26 de gener del 2000, la Maria del Mar Bonet, Lluís Llach, Marina Rossell i Nilda Fernández, entre d'altres artistes, participen de la mà de la SGAE en la 34a edició del Midem que se celebra a Cannes.
-El dia 11 de gener del 2000 es fa la presentació oficial del 2n videoclip de la Maria del Mar, "Com un mirall", a la sala de projeccions de l'Illa de Barcelona. Amb la presència de la Maria del Mar i la directora del videoclip, Rosa Vergés.

ANY 1999

-Participa al Festival del Mil.leni que se celebra a Barcelona del 27 de desembre de 1999 al 9 de gener del 2000. La Maria del Mar i Amancio Prada canten junts a l'Auditori de Barcelona el 29 de desembre de 1999.
-El dia 3 de desembre actua a l'auditori Nacional d'Andorra, a Ordino.
-A mitjans de novembre 1999 participa a Perpinyà juntament amb Lluís Llach, Marina Rossell i d'altres exponents de la Nova Cançó en un homenatge a Teresa Rebull.
-El dia 4 de novembre de 1999 actua a Manresa, obrint la 2a edició de la Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional.
Al Teatre Conservatori a les 22:00, entrada gratuita.
-El dia 30 d'octubre presenta el nou disc a la Sala Arniches d'Alacant dintre d'un cicle de cantautors.
-El dia 4 d'octubre de 1999 participa en l'homenatge al desaparegut actor Ramon Teixidor, al Teatre Nacional de Catalunya, juntament amb d'altres artistes.
-El dia 18 de setembre de 1999 actua a Vic, al festival "Mercat de la Mísica Viva de Vic".
-El dia 1 d'agost de 1999 canta a Sta. Maria de Palautordera,
a l'Auditori del Parc de Reguissol a les 22h. de la nit.
-Els dies 30 i 31 de juliol de 1999 actúa a la plaça del Rei com cada any, dins del festival Grec 99, oferint l'espectacle NACRES.
-El 14 de juny de 1999 es comença a rodar a Mallorca la pel.lícula "El mar", dirigida per Agustí Villaronga, on apareix la Maria del Mar Bonet en el paper d'una pagesa mallorquina.
-El dia 30 de març de 1999 actúa al Nou Auditori de Barcelona, on presenta el nou disc.
-El dia 5 de de març de 1999 actua al Campus de la Universitat d'Alacant i presenta el disc Cavall de foc.
-El dia 10-2-99 surt a la venda el seu últim CD, "Cavall de foc".
-Participa en el disc "Estou vivindo no ceo" de la cantautora gallega Uxía Senlle.

ANY 1998

-Participa en el disc "Cántame mis canciones", homenatge a Jackson Browne, on canta "Cançó per a Adam".
-Participa en el disc de Loquillo "Con elegancia", on canta a la cançó "Quin fred al cor, camarada!".
-13 setembre 1998, se suma a la campanya cívica que reivindica la util.lització de la via de tren que uneix Palma amb Artà. (El Periódico de Catalunya 14 de setembre)
-12 de setembre de 1998, el disc "Saba de Terrer" ja es pot trobar reeditat en CD.
-9 de setembre de 1998, actuació a l'Altaveu de Sant Boi.
-Agost 1998, fa una gira per Sudàmerica. (Buenos Aires, Xile, ...)
-10 i 11 de juliol de 1998, actua dins del Festival Grec 98 de Barcelona a la plaça del Rei com cada any, aquest cop juntament amb Lucilla Galeazzi.
-18 de juny de 1998 fa un concert a Barcelona dins el marc de la sisena Universitat d'estiu de la Dona.INICI