Maria del Mar Bonet
ARXIU de TV


Aquesta és una llista amb les principals aparicions que ha fet la Maria del Mar
a televisió des de 1979, ja sigui en programes monogràfics com en entrevistes:TELEVISIÓ


1979-1984

(*) Programa POPGRAMA, amb Angel Casas, des de La cova del drac. Espectacle Quico-Maria del Mar (TVE 1979)
(amb Manel Camp, Javier Rosales, Santi Arisa i d'altres. ) Es fa llarg esperar, L'amor tot s'ho val, entrevista a tots dos, Oració (instrumental, amb la boca del Quico tapada amb esparadrap...), Petita festa, Cada dia tinc manies, entrevista a tots dos, Cançó de l'atzar, Nocturna, Repoblació forestal, Jim, La marxa del President.

(*) Concert des d'un plató de televisió (1981?)
La Maria del Mar canta acompanyada de Lautaro Rosas a la guitarra i un grup de músics (piano, saxo, contrabaix i bateria) les cançons: Jim, El pi de Formentor, La petxina, Nocturna i la Cançó de na Ruixa Mantells.

(*) Programa MUSICAL EXPRESS (1982?)
La Maria del Mar canta "Estrofa al vent" amb l'acompanyament de Lautaro Rosas i Javier Mas.

(*) Concert des de Benidorm (1983).
La Maria del Mar interpreta amb Lautaro Rosas, Javier Mas i Jordi Rallo les cançons "Nina, ninona" i "Jota marinera".

Programa AUTORRETRATO (1984) amb Pablo Lizcano, TVE, 56 minuts. Arxiu vist per Internet. NO DISPONIBLE.
Única informació: La Maria del Mar canta amb la seva guitarra A Mallorca, durant la guerra civil.

1985

(*) MUSICAL: MARIA DEL MAR BONET (1985?)
Concert des d'un plató de televisió on la Maria del Mar canta acompanyada de Lautaro Rosas, Javier Mas i Jordi Rallo.
Les cançons interpretades són Jim, El pi de Formentor, La petxina, Improvisació (cançó de segar ordi), Dansa de la primavera, Anells d'aigua, Petita estança i La Balenguera.

(*) Amb el Lluís Llach al Camp Nou 1985:
El Lluís va convidar la Marina Rossell i la Maria del Mar per cantar junts el meravellós "Cant de l'enyor".
D'aquesta cançó, que és realment preciosa, hi ha dues gravacions diferents.
Es veu que el Lluís Llach no va quedar content del resultat i la van tornar a cantar al final del concert, per això es poden trobar dues versions diferents en directe d'aquell mateix dia.

(*) Maria del Mar Bonet - TVE Catalunya 1985.
La Maria del Mar canta les següents cançons: L'enamorada del traginer, Ànima morta, Anells d'aigua, Cor perdut, Dansa de la primavera, Viure sense tu, Estrofa al vent, Bir-Demet Yasemen i La Balenguera.
(En aquesta retransmissió també es van interpretar les cançons L'àliga negra, Els boscos del pensament i El salt de la bella dona, no disponibles aquí.)
Amb els següents músics, repartits en cançons: Javier Mas, Jordi Rallo, Lautaro Rosas, Jorge Sarraute (contrabaix), Rafael Subirachs, grup Esquirols, Jordi Reguant (clavicordi), Toni Saigi (sintetitzador), Salvador Font (bateria), Steve de Swardt (baix), Carlos Paredes, Cor Calenda Maia, Maria Luisa Amaro, Gregorio Paniagua, Orquestra de Juventuts Musicals de Tunis.

1986

(*) 'Vigila el mar' i 'Sonet'. TVE 1986?
La Maria del Mar canta aquestes dues cançons acompanyada de Javier Mas i un altre guitarrista.

(*) II CONGRÉS DE LA LLENGUA CATALANA, Concert des de la Sagrada Família, 1986, TV-3
La Maria del Mar, acompanyada de Javier Mas, Steve de Swardt, Jordi Rallo, Salvador Font a la bateria, Enric Esteve a la guitarra i Antoni Saigi als teclats, va cantar les següents cançons:
El pi de Formentor, Anells d'aigua, Petita estança, Ànima morta, Carta a un amic, Les illes, Nina ninona, Els boscos del pensament, La casa de l'amic (amb Lluís Llach) i Dansa de la primavera.

1987

Programa ANGEL CASAS SHOW, 29 juliol 1987, TV3. Arxiu vist per Internet. NO DISPONIBLE.
La Maria del Mar fa un compendi de la seva carrera tot cantant Carta a un amic (amb Orquestra JM Bardagí),
Idil.li (amb Toti Soler), Jim (amb Tete Montoliu), La relíquia (amb Jordi Sabatés) i El meu poeta.

25 ANYS DE LA CANÇÓ, programa sobre la Nova Cançó, TV3, 1987.
Complet repàs a la Nova Cançó, des dels seus inicis fins a 1987. Amb imatges de concerts i comentaris de Maria del Mar Bonet, Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Ovidi Montllor, Raimon, Marina Rossell, Pere Tàpies, La Trinca, Quico Pi de la Serra, Salvador Escamilla, Josep M. Espinàs, Miquel Porter, Núria Feliu, Àngel Casas, Pau Riba, Guillermina Motta, Ramon Muntaner, Carlos Tena, Enric Hernàez, Santi Vendrell, Hèctor Vila, ...

Programa de TVE presentat per Toni Cantó i Lydia Bosch (arxiu trobat a Internet) 12 minuts.
La Maria del Mar canta en directe les cançons pre-gravades 'Zel de la terra', 'El meu poeta' i 'Sa dragonera'.

(*) Programa SABADO NOCHE - TVE 1987?
La Maria del Mar canta en directe, acompanyada de les gravacions originals: Zel de la terra, El meu poeta i Sa dragonera. (es deu tractar del mateix video anterior)

Programa de TVE - Entrevista a la Maria del Mar a càrrec de Rosa León i L.E. Aute. (arxiu trobat a Internet) 32 minuts DISPONIBLE SENSE SO
Canta amb la seva banda de 6 músics les cançons Den itan nisi, Zel de la terra, El meu poeta, Dansa de la primavera, Carta a l'exili i La balenguera.

(*) Programa de TVE - 1987?
Tros de l'anterior programa on Rosa León i L.E. Aute entrevisten la Maria del Mar i ofereix un concert. En aquest només hi ha disponibles les cançons Dansa de la primavera i Carta a l'exili. (amb so).

(*) Programa LA TARDE - TVE 1987?
La Maria del Mar canta en directe acompanyada de les cançons originals Zel de la terra, Sa Dragonera i El meu poeta.

(*) Programa GAVINES I DRAGONS - TVE Balears (1987)
Programa que fa un recorregut per Palma seguint i entrevistant la Maria del Mar, amb narració a càrrec de Maria de la Pau Janer i trossos d'un concert en directe amb les cançons Des de Mallorca a l'Alguer, Nocturna i Carta a l'exili.

1988

(*) GREC 1988, TVE-2
La Maria del Mar -acompanyada de Javier Mas, Feliu Gasull, Steve de Swardt, Joan Figueras, Jordi Rallo i Xoli Satorra- interpreta les següents cançons:
Isaac el cec (la Maria del Mar canta sola amb l'acompanyament de la seva veu pre-gravada), La veu del mar, Coloma blanca, Anells d'aigua, Carta a l'exili, Història d'una jovençana que es transformà en un arbre, Cançó de les princeses africanes, Si ay perdut mon saber ("Ponts d'Ultrafar"?) i Tan m'abelis.

1989

(*) Festa del PSUC 1989, 28 de desembre C33
La Maria del Mar va cantar amb Javier Mas, Feliu Gasull, Jordi Rallo, Steve de Swardt, Joan Figueras i Xoli Satorra.
En aquest concert podem sentir 3 cançons inèdites:
La veu del mar, Coloma blanca, Anells d'aigua, Carta a l'exili, Història d'una jovençana que es transformà en un arbre, Daniya, Tonada de collir figues, Tonada de treure aigo, Si ay perdut mon saber, Tan m'abelis, Bir demet yasemen, La dansa de la primavera, La mort de na Margalida, Des de Mallorca a l'Alguer i Den itan nisi.

(*) 'Carta a l'exili', TVE-1, 1989
Interpretació d'aquesta cançó en directe.

1991

(*) 'Dansa de la Primavera', C33, 1991
Versió més fidel a l'original que no pas la de la Sagrada Família de 1986, amb Javier Mas, Feliu Gasull, Jordi Rallo, Joan Figueras....

(*) GREC 1991, 5 de juliol, TVE-2
Retransmissió d'un tros d'un dels recitals del Grec 91. La Maria del Mar estava acompanyada de Javier Mas, Feliu Gasull, Jordi Rallo, Horacio Fumero, Joan Figueras, Joan Albert Amargós i Santa Salas.
S'obria cada recital amb una nova cançó inèdita, Oració per la Plaça del Rei.
Les peces interpretades (per televisió), després d'una curta entrevista des de la mateixa plaça, van ser:
Oració per la Plaça del Rei, Sonet, Què volen aquesta gent, No voldria res més ara, Jo em donaria a qui em volgués, El drac de na Coca, El sol i la lluna, Bir Demet Yasemen, Des de Mallorca a l'Alguer, La Balenguera, Jota marinera i La fruita primerenca (desconec el títol).

(*) Programa LA PALMERA, TVE-1, 9 de setembre de 1991.
Llarga entrevista en castellà de Jordi González a la Maria del Mar, on es parla dels 20 anys que fa que va sortir el primer LP de la Maria del Mar. Després fa un playback, tota sola, de "El drac de na coca".

(*) Programa COM A CASA, TV3, 1991.
Llarga entrevista a la Maria del Mar a càrrec de Mari Pau Huguet, on es parla dels 20 anys que fa del primer LP i del seu primer Videoclip.
Emissió del videoclip de la cançó "El drac de na coca".

1992

(*) SECRETA VEU (24 de maig de 1992, TV3)
Aquest fou un concert en directe des d'un plató de TV3, d'una hora de duració. La Maria del Mar estava acompanyada de Javier Mas, Feliu Gasull i Santiago 'Santa' Salas a la percussió. Curiosament, no hi havia baix ni contrabaix.
Van tocar les següents cançons:
Tonada de collir olives, La veu del mar, Nosaltres les dones, Què volen aquesta gent?, Bir demet yasemen, Cançó de les princeses africanes, Història d'una jovençana que es transformà en un arbre, Tonada de segar (l'any 40), Des de Mallorca a l'Alguer i Carta a l'exili.

Telenotícies de TV3, 1992, entrevista a la Maria del Mar a càrrec de Salvador Alsius.

MALLORCA ES PRESENTA, 5 de setembre de 1992, TV3.
En una festa d'apropament de la cultura Balear a la Catalana, en un acte cel.lebrat a la Plaça de la Catedral de Barcelona, la Maria del Mar va cantar amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i amb la Coral Universitària de les Illes Balears les següents cançons;: "Esclat mallorquí", "El pi de Formentor", "Vou-veri-vou" i "La mort de na Margalida".
Després, juntament amb Lluís Llach, van cantar "La casa de l'amic" i "La Balenguera".

Programa especial de Nadal, TVE-2, 1992.
Des del Palau de la Música Catalana de Barcelona, la Maria del Mar interpreta el "Cant de la Sibil.la" amb l'acompanyament de Montserrat Torrent a l'orgue.

1993

(*) Programa TAL CUAL, TVE-2, 1993.
Playback de la cançó "Abril". La Maria del Mar està acompanyada pel Javier Mas, Feliu Gasull i Dimitri Psonis.

(*) A L'ESPAI (5 de maig de 1993, TV3)
Tanda de concerts a la nova sala barcelonina L'Espai, on abans estava la Filmoteca, per presentar el nou disc El.las. La Maria del Mar estava acompanyada per Javier Mas, Feliu Gasull, Dimitri Psonis, Horacio Fumero al contrabaix, Santiago 'Santa' Salas a la percussió, Jaume Cortadellas a la flauta i Carles Cases als teclats.
El repertori (per televisió) va ser:
Madona de sa cabana, El drac de na Coca, L'amor de les 3 taronges, Cançó de les princeses africanes, Ciutat preciosa, Petita tramuntana, El carrer descalç, 18 de novembre (el noi del somrís), Abril, Commemoració, Aigua de roses, La son t'envolta, Noies voramar (amb Manolo García de convidat) i Des de Mallorca a l'Alguer.

(*) AJUDEM BÒSNIA (Estiu de 1993, C33)
Des del Palau St. Jordi, amb actuacions de diversos grups com ara Lluís Llach, l'Elèctrica Dharma, l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i algun grup de Bòsnia, la Maria del Mar i els mateixos músics que l'havien acompanyada als concerts de l'Espai, van interpretar les peces:
Cant a un amic (inèdita, cantada a capella per la Maria del Mar, desconec el títol real), Cançó de les princeses africanes, Abril, Noies voramar i 18 de novembre (el noi del somrís).
L'acte, que duia el nom de "Crida a la solidaritat, Ajudem al poble de Bòsnia, música per la pau, fotògrafs per la pau, periodistes per la pau", tenia la finalitat de recaptar fons per als damnificats per la guerra de Bòsnia i hi va aplegar unes onze mil persones.

1994

Telenotícies TV3, 22-1-1994, reportatge sobre els "Cants d'Abelone" de Joan Vinyoli que Maria del Mar Bonet i Rafel Subirachs van presentar a VIC. Aquest és un projecte de fa temps que encara no ha vist la llum en forma de disc.

Concert de L'Elèctrica Dharma, C33, 1994.
La Dharma, Maria del Mar Bonet i Toti Soler toquen junts 'La Mediterrània se'ns mor'.

Telenotícies TV3, 20-6-1994, reportatge sobre l'homenatge que es va fer al cantautor mallorquí -nascut a Guinea- Guillem D'Efak. L' immensa majoria de representants de la Nova cançó es van donar cita en aquest homenatge fet a Palma.

Especial sobre Guillem d'Efak, C33, 1994.
Programa sobre la vida i la trajectòria musical d'aquest membre de la Nova Cançó. Inclou una profunda entrevista al protagonista i els comentaris i fragments musicals de quasi tots els membres de la Nova Cançó (Bonet, Serrat, Llach, Rossell, Montllor, Raimon, Tero, Maria Cinta, Guri, Feliu...). Guillem d'Efak moriria pocs dies després.

(*) 'Epigrama', TVE-2, 1994. Toti Soler i Maria del Mar Bonet interpreten aquesta cançó des del Palau de la Música.

1995

Programa COM A CASA, TV3, gener 1995.
Entrevista a la Maria del Mar a càrrec de Mari Pau Huguet.

Tomeu Penya en concert, C33 1995.
Des del Palau d' Esports de Barcelona. Canta junt amb la Maria del Mar la cançó 'Torna'.

Programa CATALUNYA AVUI, 1995. Miquel Piris entrevista la Maria del Mar des del mateix escenari de la Plaça del Rei. Després la Maria del Mar i el seu grup toquen en directe un troç de "La música".

C33 imatges a mode de videoclip de "La música", amb imatges del Grec 95.

(*) GREC 1995, Salmaia, 29 de juny, C33
Emissió d'un dels concerts des de la plaça del Rei.Aquesta ocassió, la Maria del Mar està acompanyada de Javier Mas, Feliu Gasull, Dimitri Psonis, Jordi Gaspar i Xoli Satorra (a la percussió). Van interpretar les peces:
Merhabà, La serenata, Tots dos ens equivocàrem, A les portes de l'oblit, Leylim ley, D'ençà que ella partí, La cadernera, La música, La veu del mar, Que vengui la son, Temps de Calabruix, Per Hipòcrates, Sevasdà, Des de Mallorca a l'Alguer.

Programa sobre els Països Catalans, TV3, 1995. La Maria del Mar parla uns segons.

Premis octubre 28-10-1995, TV3. Des de València, la Maria del Mar canta "Cançó de bressol" de la coreografia Arenal, mentre la Catherine Allard l'interpreta ballant.

MARATÓ de TV3, 16-12-95.
La Maria del Mar canta en directe "En algun lloc del meu cor".

1996

LO + PLUS, C+, gener 1996.
Fernando Schwartz i Máximo Pradera entrevisten una bona estona la Maria del Mar.
Al llarg del programa es mostren imatges dels concerts celebrats recentment al Café Central de Madrid i uns segons de les coreografies amb Nacho Duato.

Programa TAL CUAL (?), TVE-2, 13 de gener de 1996.
Entrevista en castellà a càrrec d'Àngel Casas a la Maria del Mar on parlen una mica de tot, del disc Salmaia, d'Ovidi Montllor, de la por a anar en avió, dels viatges que han coincidit l'Àngel i ella,...

CONCERT HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR, C33 i TVE-2, 27 d'abril de 1996.
Homenatge des de la plaça de bous de València on van participar, entre d'altres, Al Tall, Lluís Llach, Marina Rossell, Toti Soler i George Moustaki. Maria del Mar va interpretar tota sola amb la seva guitarra Alenar i Què volen aquesta gent?.

Programa sobre Ovidi Montllor, C33 1996.
La Maria del Mar parla sobre l'Ovidi i després canta "So de pastera" tocant les palmes.

Telenotícies TV3, 9 de maig de 1996
Reportatge sobre el primer recital de la Maria del Mar Bonet a la nova sala Ovidi Montllor, dins el marc del Mercat de les Flors. Fragment de la "Cançó de les princeses africanes".

Programa BONIC VESPRE TV3, 21 de juny de 1996.
Entrevista a la Maria del Mar feta per Xavier Grasset i Frederic Porta.

Programa BON DIA, CATALUNYA, TV3, octubre 1996.
Entrevista a càrrec d'Esther Romero a Maria del Mar Bonet i Toni Catany. Parlen de l'exposició conjunta que faran a Manresa d'aquarel.les i fotografies.

Telenotícies TV3, octubre 1996, reportatge sobre l'exposició de fotografia i aquarel.les de Toni Catany i Maria del Mar Bonet, respectivament. Du per nom Identitats i s'exposa a Manresa.

Telenotícies TV3, novembre 1996, reportatge sobre els 25 anys que fa del primer Festival de Canet. Des de l'Amfiteatre del Maresme, que va ser el primer escenari original del Festival de Canet, Joan Ramon Mainat, Eduard Estivill i la Maria del Mar recorden aquell dia. Després es parla de què ha sigut d'altres membres de la Cançó, com ara Pere Tàpies i Joan Isaac.

Programa CAP PROBLEMA, TV3, 13 de desembre de 1996.
Guillermina Motta i un grup de 5 nens entrevisten la Maria del Mar.

1997

Programa AUTÒGRAFS C33, 7 d'abril de 1997.
Entrevista a la Maria del Mar feta per la Maria Gorgues, on parla del proper concert que oferirà al Palau Sant Jordi.

Programa SENSE TÍTOL, TV3 abril 1997.
Oriol Grau entrevista la Maria del Mar, parlen sobre el concert del Palau Sant Jordi i canten junts un tros de "Jim".

PALAU SANT JORDI 23-4-1997
Emissió per TV del concert que poc temps després es convertiria en el CD "El cor del temps". Per TV es va emetre tot el concert menys una o dues cançons dels bisos finals.

Programa THALASSA, C33, 1997.
Recorregut per Palma de la mà de la Maria del Mar, qui ens ensenya racons com la Reserva Natural La Trapa, des d'on dibuixa, l'estudi de fotografia del seu germà Joan Ramon, amb qui parla, i ensenya i intercanvia postals, i llocs i cases i amics com Sebastià Admengual i Joan Joan.

Programa Que nos quiten lo "bailao", TVE-1, 29 de maig de 1997.
Curta entrevista a la Maria del Mar a càrrec de J.L. Moreno i després playback de "Den itan nisi".

Telenotícies TV3, 13 de juny de 1997, reportatge sobre la festa que va fer l'associació Llengua i Convivència per la defensa del català. La Maria del Mar surt un moment cantant al final de la festa "La Balenguera":

Programa LES 1000 i UNA, programa a TV3, 15 de juliol de 1997. La Maria del Mar canta en directe amb la seva guitarra "Mercè" i després és entrevistada per Jordi González.

Telenotícies TV3, 3 d'agost de 1997, reportatge sobre la recuperació del que abans era un abocador i ara s'ha convertit en un espai obert per al públic, les pedreres de s'Hostal, a Menorca. La Maria del Mar va cantar Sa núvia d'Algendar, Mercè i La Balenguera, entre d'altres.

Nadal 1997, TVE-2.
Des de la Catedral de Barcelona, la Maria del Mar interpreta "El cant de la Sibil.la" acompanyada de Javier Mas i Jordi Rallo.

1998

Telenotícies TV3, reportatge sobre el Festival de Sant Boi Altaveu 1998. La Maria del Mar canta un tros del Bolero de s'Escandalari.

(*) Programa PARAL.LEL, C33 6 d'abril 1998.
Llarga entrevista a la Maria del Mar a càrrec de Jaume Barberà, amb qui parla del llibre "Quadern de viatge" i de temes diversos. Per finalitzar, la Maria del Mar canta en directe acompanyada de Feliu Gasull una versió renovada de "Jo em donaria a qui em volgués".

Programa EN DIRECTE, MARI PAU. TV3, 20 d'abril de 1998.
La Maria del Mar és entrevistada per la Mari Pau Huguet, amb qui parla del llibre "Quadern de viatge".

CONCERT HOMENATGE A ENRIC VALOR, C33, 25 d'abril de 1998.
La Maria del Mar participà en aquest homenatge fet a València juntament amb el Javier Mas, Feliu Gasull, Dimitri Psonis i Jordi Gaspar. Van començar estrenant una nova cançó, "Ombra negra". Després van venir Leylim ley, Cançó de les princeses africanes, Bolero de s'escandalari (que la Maria del Mar va presentar amb el títol de "Jota de Llevant"), Alenar, Què volen aquesta gent?, Per Hipòcrates, Des de Mallorca a l'Alguer, Jota marinera i La Balenguera.

programa PERIPATÈTIC, amb Toni Catany i Maria del Mar Bonet.

1999

Programa AUTÒGRAFS, C33, 11 de febrer de 1999.
La Maria del Mar parla una mica de tot, del seu primer disc, del disc amb la portada de Miró, de Jacques Brel, Georges Brassens, Martirio, de la música actual, i molts temes diversos.

Programa CRÒNICA D'AVUI, TV3, febrer 1999.
Mari Pau Huguet entrevista la Maria del Mar, qui parla del nou disc "Cavall de foc", dels concerts de l'agost passat a Sudàmerica i del projecte d'un futur disc que recolliria cançons que la Maria del Mar ha cantat algun cop i mai han sigut editades en discos seus (col.laboracions amb altres artistes, cançons cantades en directe que no han sigut gravades mai,...) per incloure-les en un disc, o en un doble disc.

Reportatge sobre la participació en el disc homenatge a Jackson Browne "Cántame mis canciones", on la Maria del Mar canta "Cançó per a Adam". Comentaris de Maria del Mar, Javier Mas i Gabriel Sopeña. BTV 1999.

(*) Programa ASPEKTE, televisió Alemanya ZDF, 15 de juliol de 1999.
La Maria del Mar parla sobre les cançons populars de Mallorca, ens ensenya casa seva,
el carrer de sa Pelleteria, el forn on treballa el seu amic Miquel,...

Programa 100 ANYS DE CANÇONS, Què volen aquesta gent i La Balanguera, amb la Nina.

(*) Programa Autògrafs, C33, 1999.
Imatges de la Maria del Mar navegant en vaixell mentre sona Des de Mallorca a l'Alguer.

Anunci promocional del disc "Cavall de foc", TV3, 1999.

Programa AUTÒGRAFS, C33, 27 de desembre 1999.

(*) Emissió del videoclip de la cançó "Com un mirall", TV3, 1999.

Programa LA COSA NOSTRA, TV3, 27 de desembre 1999.
Andreu Buenafuente entrevista la Maria del Mar i Amancio Prada amb motiu del seu concert plegats a l'Auditori el dia 29.

2000

Programa DE PROP, TV3, 23 de gener del 2000.
Emissió d'un concert a càrrec del trio Mas, Rallo & Sunder.
Dos dels músics habituals que acompanyen la Maria del Mar des de fa més de 15 anys (Javier Mas i Jordi Rallo) i un músic indi que hi ha col.laborat últimament (Shyam Sunder) ens ofereixen les seves pròpies cançons.

Telenotícies TV3, 27 de gener del 2000, reportatge sobre el MIDEM, festival cel.lebrat a Cannes on van participar Maria del Mar Bonet, Lluís Llach i Marina Rossell entre d'altres. Tots 3 parlen uns moments.

Programa MIRALLS, C33, 12 de maig de 2000
La Maria del Mar recita el poema 'Lluna de pau'.

Programa MIRALLS, C33, 14 de maig de 2000
La Maria del Mar recita 'Set Cants d'Abelone'.

Programa MIRALLS, C33, juny de 2000
La Maria del Mar recita 'Cants d'Abelone'.

Programa TEMPS ERA TEMPS, TV3, 15 de novembre de 2000
La Maria del Mar canta 'Abril' en el programa d'Àngel Casas.

(*) Resum espectacle DOMINO. Badalona TV.

tros concert a Mallorca, estiu.

FESTIVAL DEL MIL.LENI concert des de Barcelona, 28 de desembre.

2001

(*) 25 anys diari AVUI, 23 d'abril. En directe amb Manolo García.

concert Banca March, 5 de maig. TV Mallorca.

Programa ÀGORA, C-33, 26 de juny de 2001
Llarga entrevista i interpretació en directe de 'Com un mirall' i l'encara inèdita 'Ombra negra'.
La Maria del Mar canta acompanyada de Javier Mas, Feliu Gasull, Steve de Swardt i Dimitri Psonis.

Programa PASO A PASO CON NACHO DUATO, TVE-2, 9 de juliol de 2001.
Retransmissió de la coreografia 'Arenal' de Nacho Duato,
la qual està basada i inspirada en música de Maria del Mar Bonet.

(*) Especial Maria del Mar Bonet, TVE-2 Catalunya, 28 de juliol de 2001.
38 minuts d'imatges antigues extretes de l'arxiu de TVE insertades en una entrevista a la Maria del Mar.

Programa PERFILS MEDITERRANIS : Maria del Mar Bonet.

(*) Programa FES-T'HO MIRAR, 2 de desembre.

(*) reportatge Mercat Música Viva de Vic, TV3, Telenotícies.

2002

RAIXA. Concert des del Palau de la Música, 18 de gener.

Programa LA MANDRÁGORA, TVE-2. Entrevista 26 de març.

Programa CANÇONS, 28 d'agost. Reemissió de "Carta a un amic" de 1986.

2003

Concert per a la pau, 29 de març des de Montjuïc, Barcelona. "Un exèrcit".

Premis ARC

CALOMA, concert des del TNC. Març.

Programa LA COLUMNA, 15 de desembre.

2004

AMIC AMAT, concert des del Fòrum 2004, 22 de juliol.

EURONEWS reportatge en francès sobre un concert de la gira d'Amic Amat. (Arxiu trobat a Internet) 90 segons.

2005

(*) Programa LA PARAULA, TV Hospitalet, 30-08-2005. Entrevista amb Jordi Garcia Soler.

(*) Programa LA NIT AL DIA, TV3, 23-11-2005. Entrevista amb Mònica Terribas.

(*) Concert Euromed, TV3, 26-11-2005.

(*) Amic Amat. De Mallorca a Damasc, 24-12-2005, TV3, 46 minuts.

2006

(*) Programa LA TARDA, 01-03-2006, BTV. Entrevista amb Elisenda Roca. 28 minuts

Programa L'ILLA DEL TRESOR, C33, x-x-2006. Entrevista. x minuts

Programa RODASONS (numero 576). Entrevista i trossos de l'espectacle Amic, amat,
amb trossos entre d'altres de Sempre hi ha vent i Com un mirall. Setembre 2006. NO DISPONIBLE.

INICI