El Castellet, Castellet, Castelló de la Ribera, Castelló Castelló de la Ribera , Villanueva de Castellón, La Ribera Mussol

RESOLUCIÓ ÒPTIMA 1024x768

 

Velocímetre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Març 2005

Webmaster

Aquest espai web ha sigut creat amb la intenció de col·locar esta part de la nostra història al lloc que li correspon.

L'objectiu principal es promoure iniciatives per a la restauració i mantinença tant de El Castellet com de les zones muntanyenques dels voltants dintre de l'espai del nostre terme.

Per dur en davant aquesta proposta, farà falta la col·laboració del major nombre de persones, les quals participaràn a les diferents gestions que es necessitaràn realitzar; Des de l'elaboració d'aquest full web, fins a posar en funcionament les propostes plantejades.

A les diverses seccions que composen aquest full s'hi trobarà el passat, el present i el futur que volem tenir els castellonencs per a la nostra senya d'identitat.

Imaginem que a la plaça de l'Ermita hi ha una persona pensant que el Castellet no mereix quedar així, i al mateix temps hi ha un altre veí a la Ronda Montolivet, que està pensant el que es podria fer amb la muntanya del Castellet i tot el seu entorn. Be, doncs aquest full, entre altres naix amb la idea de facilitar que aquestes dues persones es coneguen i puguen dur a terme allò que de quan en quan se'ls passa pel cap i que de segur es possible realitzar. El Castellet pot ser restaurat, mantingut i gaudit pels castelloners, però la responsabilitat perquè això acabe siguent així és nostra i també, com no, de l'administració.

castellet

Nº VISITES:

 

 

 

L'ESPAI WEB ES TROBA EN CONSTANT CONSTRUCCIÓ. FENT CLICK A LA BUSTIA O ENTRANT A LA SECCIÓ D'ACCIÓ CASTELLET ON TROBAREU EL FÒRUM JA PODEU COMENÇAR A PARTICIPAR. VISITEU LES DIFERENTS SECCIONS I APORTEU EL VOSTRE GRA D'ARENA.

Contacta amb jackiros@hotmail.com

 

PROTECTORA DE CARCAIXENT

"En algun lloc, davall la pluja, sempre hi haurà algun animal que m'impedirà ser feliç"

castellet